Home » » Sense8 (2015)

Sense8 (2015)

{[['']]}
Sense8 (2015) 1ος Κύκλος
Με Ελληνικούε Υπότιτλους Online
ΕΔΩ

Trailer
ΕΔΩ






1ος Κύκλος (Ολοκληρώθηκε)
Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

Οι αδερφοί Γουατσόφσκι θα μνημονεύονται για πάντα λόγω του «The Matrix». Είναι από αυτές τις ταινίες που δημιουργούν και παρατείνουν τη νοσταλγία και σκέψεις όπως «δε βγαίνουν πια τέτοιες ταινίες». Γιατί ένας από τους λόγους που το 1999 φαντάζει σήμερα τόσο μαγικό και ωραιοποιημένο είναι φυσικά και αυτή η ταινία. Έχουν περάσει όμως 16 χρόνια και η καριέρα των Γουατσόφσκι έχει πάρει την κατιούσα. Οι εμπορικές αποτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη, με το περιεχόμενο να είναι εξίσου αμφιλεγόμενο. Τελικά μοιάζουν και οι ίδιοι να έχουν βρει στο «The Matrix» το happy place τους και να έχουν μείνει εκεί, χωρίς να δείχνουν ικανοί να προσαρμοστούν στην εποχή που οι ίδιοι δημιούργησαν. Και με την πρόσφατη ταινία τους, «Το πεπρωμένο της Τζούπιτερ» να προσθέτει μια ακόμη αποτυχία στο βιογραφικό τους, κάνουν και αυτοί το βήμα προς την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα για χάρη του Netflix, με το Sense8. Συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια ο Τομ Τίκβερ (συν-σκηνοθέτης του «Cloud Atlas») και ο βετεράνος δημιουργός του Babylon 5, Μάικλ Στραζίνσκι.

Η τακτική του Netflix είναι γνωστή. Κυκλοφορεί όλα τα επεισόδια μιας σεζόν την ίδια μέρα και σου δίνει την ευχέρεια να τα δεις όποτε επιθυμείς εσύ. Έτσι, στις 5 Ιουνίου τα 12 επεισόδια της πρώτης σεζόν του Sense8 υπήρχαν εκεί έξω και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσες να δεις μόνο ένα.


Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσουμε την υπόθεση της σειράς και να την καταλάβετε χωρίς να τη δείτε. Για την ακρίβεια ίσως να μην κατανοήσετε πράγματα ακόμη και όταν την ξεκινήσετε. Οκτώ διαφορετικοί και άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη βλέπουν παράλληλα το όραμα ενός τραγικού θανάτου μιας γυναίκας (την οποία υποδύεται η Ντάριλ Χάνα) και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα οι ζωές τους συνδέονται με τρόπους που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Αρχικά ακούνε ή νιώθουν πράγματα που δε συμβαίνουν στο δικό τους περιβάλλον αλλά κάποιου άλλου σε κάποιον άλλο από τους οκτώ και στην πορεία μπορούν μέχρι και να επεμβαίνουν όταν κάποιος βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και να τον βοηθούν να την ξεπερνά. Το «ένας για όλους και όλοι για έναν» βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του.

Συνεχίστε την κριτική στο Subz

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Πώς βλέπω Online Ταινίες

Πώς βλέπω Online Ταινίες

Επισκέπτες Σελίδας